HomeWebhosting → Webhosting details

Webhosting details

Webhosting is de basis van "online zijn".

Je kan je bestanden hosten of kiezen voor een website. Het maakt niets uit, met deze optie verover je jouw aanwezigheid op het internet. 1ago beheert daarbij alles van je ‘online zijn’. Het is een perfecte keuze voor onder andere minder technisch aangelegde mensen die toch een professionele online oplossing willen hebben.

Aangezien er ook de optie managed is, is het de ideale manier om je online aanwezigheid te verzekeren. Wij zorgen voor de technische kant van de webhosting en jij hebt de tijd om je gedachten bij andere zaken en bij je normale werk te houden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken en je niet te bekommeren om de technische kant van de zaken, daarvoor zorgen wij.

We nemen dagelijks een reservekopie en bewaren die in een extern datacenter waar het veilig gedurende een maand veilig bewaard wordt. Als je bestanden per ongeluk verwijderd werden of verloren zijn gegaan, kunnen we ze zonder probleem terughalen. Je website zal gehost worden met geavanceerde software en betrouwbare, stabiele hardware. Combineer die hardware en software en je krijgt een heel krachtige website die steeds van over de hele wereld perfect bereikbaar is.

Niet gevonden wat je nodig hebt in onze standaardpakketten? Mail of bel ons en we bespreken je noden en wensen.

Webhosting

Webhosting is de basis van 'online zijn'. Je kan je bestanden hosten of kiezen voor een website. Het maakt niets uit, met deze optie verover je jouw aanwezigheid op het internet. 1Ago beheert daarbij alles van je 'online zijn'. Het is een perfecte keuze voor onder andere minder technisch aangelegde mensen die toch een professionele online oplossing willen hebben.Webhosting

Dedicated server

Een dedicated server is nodig wanneer je op zoek bent naar ware kracht. Wanneer je kiest voor een dedicated server, krijg je een eigen server op maat. Die kan je helemaal zelf gebruiken zonder ook maar enig stukje hardware met anderen te delen. We plaatsen de server in ons eigen hardwarerek in het datacenter, voorzien van de nodige internet- en stroomconnecties.Dedicated servers

Volg ons!

1Ago op Twitter 1Ago op Facebook 1Ago op LinkedIn